DPL (Direct Pressure Laminate) gulvbelægninger

Udgået

Laminatgulvbelægningen beskrevet i denne EPD har en tykkelse på 7 mm og opfylder kravene i EN14041:2006 og brugsklasserne 31-34 i henhold til /EN 13329/ og EN ISO 10874/. For at gøre det muligt for bruger af EPD'en til at beregne LCA-resultaterne for forskellige tykkelser og brugsklasser, EPD'en indeholder de respektive beregningsregler. Produkterne fås under 4 varemærker: Unilin / Pergo / Quick-Step / Balterio. Ejeren af erklæringen er ansvarlig for underliggende oplysninger og dokumentation IBU'en må ikke være ansvarlig med hensyn til fabrikantens oplysninger, levetid cyklusvurderingsdata og dokumentation.

 

DPL (Direct Pressure Laminate) gulvbelægninger beskrevet i denne EPD er produceret af UNILIN division Gulvbelægning. Gulvbelægningerne opfylder kravene i /EN 13329/. DPL-laminatgulve består af et antal Lag. På oversiden er der en indretning med en gennemsigtig, slidstærk kontaktflade; i Midten, der er et kernelag lavet af høj densitet træfiber og på bagsiden er der en stabilisering lag for at garantere gulvstabilitet. Det dekorative papir af DPL gulvbelægning kan udskrives med ethvert design og giver gulvet sit individuelle udseende. Med henblik på markedsføring i EU/EFTA (med undtagelse for Schweiz) forordning (EU) nr 305/211 finder anvendelse. Produkterne skal have en erklæring om Resultater under overvejelse /EN14041:2006/ og alle har en CE-mærkning.

Laminatgulvbelægningen som beskrevet i denne EPD er Anvendes som et flydende modulært gulvsystem til indendørs brug bruge og opfylder kravene i anvendelsesklasserne: 31-34 i henhold til /EN 13329/ og / EN ISO 10874/.

DPL gulvbelægning med en tykkelse på 7mm.

Kategori(er): Gulvbelægning

Download EPD

Udstedelsedato:
2023
Gyldighed
2023
Deklareret/Funktionel enhed:
1m2
Antal deklarerede datasæt i EPD’en:
1

Andre filer